dimarts, 5 de novembre del 2013

Sols pensen en omplir-se les butxaques i les dels seus amics.

La sentencia del TSJ de la Comunitat Valenciana abre una puerta para terminar de una vez por todas con las agresiones a los medios públicos de comunicación y a las condiciones laborales de sus trabajadores
El Govern valencià ha anunciat avui el tancament de la Radiotelevisió Valenciana (RTVV) després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat (TSJCV) haja declarat nul l'expedient de regulació d'ocupació que afectava a un miler d'empleats.

No han tingut l'enteresa, ni l'honradesa, de comunicar-ho personalment a la plantilla, ho han fet mitjançant un comunicat, del que s'han assabentat en la RTVV per altres mitjans de comunicació.

Quan algú es postula davant la ciutadania per a administrar allò públic, si no sap fer-ho, primer, per prudència i si no és per açò, per honradesa, deuria no presentar-se i si ja ho ha fet, seguidament dimitir. Però en aquest país, l'honradesa i la prudència no es coneixen en les files del partit de govern, tenim ja abundants proves. Sols pensen en omplir-se les butxaques i les dels seus amics.

Ens diuen que la despesa de funcionament i manteniment de RTVV, és "un cost que la Generalitat no pot assumir en aquests moments", que, ara, el Consell té "l'obligació de prioritzar els serveis bàsics i garantir, abans de res, una sanitat, una educació i uns serveis socials de qualitat, universals i gratuïts" i "aquest és l'objectiu prioritari de totes les actuacions que emprèn el Consell". Quin cinisme. Quan s'han dedicat a desmuntar la sanitat publica i universal, solament per cobdícia; quan estan privatitzant l'educació amb l'únic objectiu d'arruïnar l'escola pública i desviar els fons públics cap a l'escola privada; quan estan deixant morir els serveis socials per inanició. Quin cinisme...

Que es vagen! Que es vagen! Que es vagen a …

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada